Hamburger de Paddenstoel is een, op de plaat gebakken verse runderhamburger en deze wordt op een zacht wit broodje geserveerd. Naar keuze kunt u deze aankleden met: kaas, spek, tomaat, sla, augurk en/of gebakken ui. Een echte aanrader!
De friet is hier echt lekker we komen met de scooter van arnhem naar brummen om dat de friet hier de lekkerste is van heel Gelderland
Julian Floor
23-05-2219:08:51
Echt een super goede snackbar Heeeeeeeeeele goede prijzen en erg vriendelijke personeel!!!
Yvette Brinkman
11-04-2116:34:51
Nog steeds top. Je krijgt veel voor weinig geld. Dit geldt dan ook voor alles, patat of ijs. Dat maakt niet uit! Top bedrijf!
roelie bonestroo
07-11-2013:42:34
telkens als we in brummen zijn even naar de cafetaria de paddestoel heerlijk eten en goed voor de minima ze denken aan de mensen met een krappe beurs.
Jan Snel
21-03-2002:49:27
Wij zijn ook zeer tevreden over de Paddenstoel. Lekker eten, leuke aanbiedingen en goed personeel. Ga zo door met zijn allen en zorg dat jullie goed uit de coronacrisis komen. Met vriendelijke groet, Jan Snel uit Brummen
Cafetaria de Paddestoel Arnhemsestraat 6 6971 AR Brummen 0575-563430
Voor het lekkerste cadeau van Brummen kunt u bij ons terecht voor een cadeaubon met bedrag naar keuze.
Frietweetjes:
Kilo's friet Een Amerikaan eet ieder jaar gemiddeld 14 kilo friet. Per persoon! In Nederland ligt dit aantal lager, maar wij lusten ook wel heel graag friet: wij eten ca. 10 kilo patat per persoon per jaar. Bij de Paddestoel in Brummen bakken we meer dan 750 kilo friet per week!
Kroket of Frikandel In nederland eten we graag frietjes met een kroket of frikandel. De frikandel staat op nummer 1, de kroket is een goede nummer 2.
Museum België heeft een heel museum aan patat gewijd. Het Frietmuseum is in Brugge en het is het enige museum ter wereld dat zich gespecialiseerd heeft in het bakken en ontstaan van Frietjes.
Friet in de krant In Engeland werd vroeger de friet verpakt in een krant, rond 1980 werd dit door de wetgever daar verboden. Traditioneel wordt friet in een puntzak geserveerd, tegenwoordig wordt vaak een plastic of kartonnen bakje gebruikt.
Friet met zout of azijn Friet wordt vaak op smaak gebracht door er zout overheen te strooien. De Britten heten hun friet veelal met azijn of met ketchup. Amerikanen gebruiken ketchup alleen om de friet in te dippen. Sinds 1990 ontstaan er steeds meer varianten voor sauzen bij de friet.