Hamburger de Paddenstoel is een, op de plaat gebakken verse runderhamburger en deze wordt op een zacht wit broodje geserveerd. Naar keuze kunt u deze aankleden met: kaas, spek, tomaat, sla, augurk en/of gebakken ui. Een echte aanrader!
Elke keer als we Brummen aan doen halen we ons frietje bij de paddestoel. Super klantvriendelijk personeel dat ook goed op elkaar is ingespeeld. Je krijgt veel(soms te veel)friet voor een prijs die je nergens anders tegen komt. Voor velen een aanwinst voor Brummen en omgeving.
M Kruis
07-12-1813:19:21
Dit is en blijft de beste snackbar! Vooral als je van veel voor weinig houdt. Goed personeel en een leuke zithoek buiten. Groetjes uit de Zandweg !
Pal Pals
08-11-1819:48:15
Top! Hoe kan het voor het geld! Netjes om ook aan de mensen te denken die het wat minder breed hebben. Ga zo door, hoop dat jullie de acties behouden.
Gisella de Kleine
03-08-1811:15:36
Beste snackbar ever! Medewerkster Nicki is ook echt een aanwinst voor het bedrijf. Ga zo door!
Eugenie van Ruitebeek
30-03-1820:51:54
Broodje ei besteld, werd met zorg klaargemaakt en smaakte heerlijk. Je kunt er ook verse salades krijgen, echt geweldig. De beste snackbar die ik ooit tegenkwam. Aanrader!
Cafetaria de Paddestoel Arnhemsestraat 6 6971 AR Brummen 0575-563430
Voor het lekkerste cadeau van Brummen kunt u bij ons terecht voor een cadeaubon met bedrag naar keuze.
Frietweetjes:
Kilo's friet Een Amerikaan eet ieder jaar gemiddeld 14 kilo friet. Per persoon! In Nederland ligt dit aantal lager, maar wij lusten ook wel heel graag friet: wij eten ca. 10 kilo patat per persoon per jaar. Bij de Paddestoel in Brummen bakken we meer dan 750 kilo friet per week!
Kroket of Frikandel In nederland eten we graag frietjes met een kroket of frikandel. De frikandel staat op nummer 1, de kroket is een goede nummer 2.
Museum België heeft een heel museum aan patat gewijd. Het Frietmuseum is in Brugge en het is het enige museum ter wereld dat zich gespecialiseerd heeft in het bakken en ontstaan van Frietjes.
Friet in de krant In Engeland werd vroeger de friet verpakt in een krant, rond 1980 werd dit door de wetgever daar verboden. Traditioneel wordt friet in een puntzak geserveerd, tegenwoordig wordt vaak een plastic of kartonnen bakje gebruikt.
Friet met zout of azijn Friet wordt vaak op smaak gebracht door er zout overheen te strooien. De Britten heten hun friet veelal met azijn of met ketchup. Amerikanen gebruiken ketchup alleen om de friet in te dippen. Sinds 1990 ontstaan er steeds meer varianten voor sauzen bij de friet.