Zoete Aardappelfriet

Nieuw bij de Paddestoel: Zoete Aardappelfriet.  Heerlijk knapperig en super gezond. Ook verkrijgbaar in een menu met een heerlijk rundvleeskroket en een drankje of in een menu met een verse hamburger van de bakplaat met gebakken uitjes.  Genoeg variatie.

Bezorgdienst

U kunt nu ook gebruik maken van de bezorgdienst van Cafetaria de Paddestoel. Als u telefonisch via 0575-563430  besteld, dan komen wij uw bestelling graag bij u thuis brengen. 
Wij bezorgen iedere dag tussen 17:00 en 20:00 uur en vrijdag van 12:00 tot 20:00 uur! Voor het bezorgen gelden de prijzen zoals op de prijslijst van de bezorgdienst, de actieprijzen zijn niet van toepassing bij het bezorgen. Bij een bestelling boven de € 15,00 komen wij gratis bezorgen! (Onder de € 15,00 zijn de bezorgkosten € 2,50). Laatste acties:


Puntzak Vlaamse Friet 
met echte vlaamse mayonaise  € 1,75
(in een bakje voor € 2,75)

Patatje Ragout
Grote patat met rundvleesragout
saus ernaast in een bakje voor maar € 3,95!

Donderdag "De hele dag"Krokante Bamischijf voor maar 1 euro

Schnitzelfriet
Patat met saus en een schnitzel er bovenop € 4,50!

KeuzeMenu 
4 personen friet, 2 bakjes saus en 4 snacks (keuze uit: bami, kroket, pikanto, frikandel, kaassoufle of mexicano voor € 9,75.
Op dinsdag zelfs € 7,50

Gehaktbal
Altijd lekker!  € 1,60

Menu de Paddestoel
4 personen friet, 4 kroketten of frikandellen & 2 bakjes saus voor € 7,75
Op maandag zelfs€ 5,95

Monster Menu
XXL Frikandel, Grote friet met saus naar keuze & blikje monster Energy. NU € 5,50 !!

BIERTJE
Blik Heineken voor €1,00 !!!Berichten van klanten:

Naam: Rita Matser:
Bericht: Iedere zondag vanuit Arnhem naar de Paddestoel, alles heerlijk en leuk en vriendelijk personeel, enne hele grote porties en goedkoop !

Naam: Sandra & Reinand
Bericht: Donderdag 16 april even bij de Paddestoel een vlaamse friet en een bereklauw pinda gegeten. Ten eerste : werden we zeer leuk geholpen door een jong en enthousiast team die zeer vriendelijk waren. Ten tweede : heerlijk gebakken friet (maar wel veel) en dito bereklauw met zeer lekkere pindasaus en ook weer niet te weinig. ten derde : de prijs is zeer netjes, zeker voor de kwaliteit en hoeveelheid die je krijgt. Conclusie dus : zeker aan te raden bij een ieder, wij komen zeker nog vaker bij jullie. Echt TOPPIE mannen

Wiene Franken:
We waren met 60 man om een patatje te eten, ging razend snel,  goede friet.

Naam: Panja van der Steeg-Reijsmeijer,:

Goed en veel. aardig personeel.

Naam: Hendrik Willemsen Winters
Bericht: Wij hebben op 26 maart j.l. als toevallige passant een hamburger met friet gehaald bij De Paddesoel. Enthousiast team daar. De hamburger was DE BESTE HAMBURGER die ik ooit bij een cafetaria gegeten heb. Precies goed gebakken op de plaat, broodje top, gebakken uitjes top. sausje top. De friet was mooi droog gebakken, alleen veel te veel. De volgende keer nemen we met z'n tweeën 1 frietje. Ietsje minder mag rustig hoor jongens. Top ga zo door jongens. Jullie hebben nu al dringend een grotere behuizing nodig. 

Naam: Webmaster
Bericht: Welkom op de website van Cafetaria de Paddestoel! Wilt u ook een berichtje achter laten op onze website, dan kan dat hier onder in het gastenboek. Alvast bedankt en graag tot bij de Paddestoel!
 


Gastenboek Cafetaria de Paddestoel

max de Bruijn
16-02-18 17:55:40
Bakie friet voor maar 1 euro, en je krijgt echt enorm veel, slaat echt nergens op haha, aardig personeel, gewoon beste zaak van gelderland klaar ❤❤
Ted van der Knaap
26-09-17 21:37:24
Afgelopen zondag hier een patat Stoofvlees gehaald en meegenomen voor onderweg. "Veel voor weinig" is op deze zaak zeker van toepassing (en het smaakte heerlijk)
Toppie!!
Natasja de Lange
15-04-17 10:50:02
Wat een heerlijk terras en dan met zo'n grote bak friet!
echt zomergevoel.
John Murray
05-03-17 18:55:00
Altijd vrolijk ontvangst, is nooit te veel he !!
Tonen: 5  10